Silketrykkene Untitled, 2019 er Sindre Braathens første grafiske kunstverk. 

Fire lag med selvblandete farger i Braathens distinkte koloritt og 16 kg nøye utvalgt papir danner utgangspunktet for silketrykkene. Motivene ble tegnet for frihånd, direkte på transparenter, i motsetning til print, som ofte blir brukt til silketrykk. Etter prosessen med emulsjon og rammer, ble hvert fargelag fysisk dratt frem og tilbake med rakel over silkedukene. I de ferdigstilte silketrykkene kan man se forskjeller i detaljene, der det er felt med mer og mindre farger. Dette gir grafiske kvaliteter som gir en unik kvalitet til hvert enkelt trykk i serien. 

Sindre Braathen arbeider i et abstrakt formspråk med fokus på utforsking av form og farge. Nerven i Braathens kunstverk er det intuitive utrykket basert på former og farger med psykedeliske og naivistiske undertoner. Motivene i trykkene henger tydelig sammen med formspråket i Braathens malerier, hvor kompromissløs lek med form og farge står i sentrum.

Silketrykkenes visuelle dynamikk og bevegelse kan oppleves både som individuelle verk og som et diptyk. Verkene ble for første gang vist under Oslo Grafikkmesse på Blomqvist kunsthandel i februar 2019.

Verkene er produsert hos Grafisk Opplag i Oslo.